Sessioner

Embrace Therapy: Utveckla ditt inre och bli ditt autentiska jag. Självkännedom är början på förståelse för din livshistoria och ditt sanna jag. Genom att ta hand sår och mönster i vårt inre, så gör vi oss fria som individer och vår egentliga potential får större utrymme. Vi balanserar dina känslor och föreställningar samt ger dig förståelse för dina energier och hur de verkar/påverkar dig i ditt inre. Vi öppnar även upp för din egen potential att själv påverka din energi. Embrace Therapy är helande samtal. Stärk ditt sanna jag.

Embrace Meditation: Medverka i guidad meditation, det ger dig närhet till ditt inre, med inre fokusering ger vi oss själva möjligheten att i vår vardag göra val och beslut som kommer från hjärtat. Medveten närvaro. Genom att stilla sitt sinne… hör och känn ditt inre. Efter Meditationen pratar vi en stund och delar de upplevelser vi har haft, detta är frivilligt. Datum för Meditation Embrace kommer på facebook, eller hör av Er till mig för bokning till Ert företag eller Er grupp. Embrace Meditation varar i ca 1 timme.

 

Vill du boka session på Embrace så kan du göra det via telefon eller mail. En session innehåller samtal, inslag av healing, energibalansering, känslobalansering och vägledning. Varje session är unik och kan innehålla samtliga eller delar av dessa. Du kan boka enkel eller dubbel session.

Du får efter bokad tid en bekräftelse och information om bokningsvillkor via sms. Innehar F-skattesedel. Kontakt: 0708-399722 eller ann@embracetherapy.se

 

Till dig som funderar över att boka session på Embrace Therapy:

Ann har genom Embrace Therapy hjälpt mig komma i kontakt med och förstå mitt sanna jag, vad det innebär att vara sensitivt begåvad samt få insikt om betydelsen av min andlighet, dvs stora delar av mig själv som jag tidigare inte ens varit medveten om.
Mötet med Ann tillhör ett att mitt livs stora gåvor, som jag känner stor tacksamhet inför.
Jag har efter både omtumlande och fantastiska sessioner med Ann numera en starkare känsla om vad som verkligen är viktigt i livet och att det är jag själv som bestämmer hur det ska både levas och upplevas.
Allt har tillsammans skapat inre frid och trygghet, vilket är ovärderligt vid mötet med livets olika prövningar.
Jag rekommenderar varmt och hjärtligt att prova sessioner med Ann, oavsett var i livet eller i vilken situation man befinner sig i, då hon har en otroligt stark förmåga att guida och skapa inre balans.

Kristina

Mitt möte med Ann 

Jag glömmer aldrig mitt första möte med Ann. Jag hade fått ett presentkort på chakrabalansering av en vän och jag gick med stor nyfikenhet dit eftersom jag aldrig varit på en tidigare. Det mötet gjorde ett sådant intryck på mig att jag nu gått på fler sessioner hos Ann, både i grupp och privat!
Jag älskar livet och dess utmaningar och jag har ett stort intresse av att försöka förstå varför jag reagerar som jag gör eller hamnar i vissa situationer. Där är Ann en gåva! Hon är enormt lyhörd för det dolda, dvs det vi inte kan se, ta på eller själva har svårt att tolka/förstå och sedan på ett kärleksfullt sätt vägleda dig framåt mot din inre sanning!
En session kan bli väldigt känslosamt beroende på vad som kommer upp till ytan men otroligt befriande efteråt och jag går därifrån med glädje och tacksamhet i bröstet och en härlig känsla av att vara unik, att vi alla är unika! Jag lär mig alltid något nytt om mig själv och det är det som är så härligt spännande! I love it!
Anns värme och kärleksfulla sätt får mig alltid att känna mig fullständigt trygg i hennes händer och hon har en röst som kan få vem som helst att bli lugn och härligt avslappnad!

Jag är enormt tacksam för att Ann kommit in i mitt liv och vägleder mig när jag behöver det! Hon är en person som jag starkt kan rekommendera till alla, vilket jag också gör. Jag tror inte att de kommer att bli besvikna.
Livet är spännande! Var inte rädd för att uppleva det! Det är bara dina egna begränsningar som hindrar dig från att få det liv du önskar. Våga be om hjälp när det behövs!

Ljus och kärlek <3
Annelie

“Ann är den sortens person som gör dig fullkomligt bekväm att prata om ditt innersta. Hon har en fingertoppskänsla vad det gäller personen hon har framför sig och innehar ett otroligt lugn inför vad man talar om. Jag kan tycka det är pinsamt och obekvämt att prata med någon okänd person om mina mest personliga tankar – här agerar Ann som en erfaren och förstående mottagare, vem du än är.

Det är väldigt tydligt att Ann genuint ser andra människor. Hon ger dig perspektiv på vem du är och hur du fungerar, utan att trampa på någon tå eller styra dig i någon riktning du själv inte vill gå. Man känner innerligt att man är i fokus och hon lägger inga egna värderingar i ditt samtal. Hon ger dig verktygen att själv utforska din inre balans och efter en session med Ann har man minst sagt fyllts på av nya sätt att se på sina själv och sina känslor.
Det känns mer som att prata med en vän än en professionell terapeut. Hon skickar inte iväg dig på resor bland dina tankar ensam utan hon följer med vid din sida – även efter samtalen. Denna relation mellan mig och min terapeut är väldigt viktig för mig. Det blir aldrig stelt och du känner dig aldrig obekväm.
Jag rekommenderar starkt Ann, efter att ha testat flera flertal andra terapeuter, för med henne känner du dig trygg och sveps in i hennes varma personlighet som är fullkomligt grundat i kärlek och förståelse. Jag är efter mina stunder med Ann numera stolt över att vara sensitivt begåvad och jag ser det som en gåva som är väldigt värdefull!”
Kram!
Tony

 

 

Lite frågor som kan ge svar till fler…

Hur upplevde du/ni mötet med Ann?
Varmt och tillmötesgående.

Vad känner du/ni att Ann har som inriktning i sina sessioner?
Att tillsammans utforma fungerande verktyg för att hitta och hantera de känslor som jag har på insidan.

Hur känner du dig/Er som person efter sessionerna med Ann?
Balanserad.

Hur skulle du beskriva Ann och hennes metod att möta dig?
Ett genuint, varmt och samtidigt kravlöst intresse för min person och hur jag kan stärka min självkännedom och självkänsla.

Hur känner du inför att rekommendera Ann?
Jag rekommenderar Ann på samma sätt som jag rekommenderar post och Karl-Bertil Jonsson för barn; varmt.

 Om du vill kan du skriva något här från ditt hjärta, till någon som funderar på att gå för att prata om sitt inre…
Det är aldrig för sent.

Pelle Lundström

Dela detta!

-dela detta inlägg med dina vänner.