Workshop i Hjärtkoherens
Den 2:e juni kl 10-14 kommer Marie Slotte från Gotland till Vasaplatsen för att berätta för oss om samstämmig hjärtrytm.

 

Hjärtkoherens eller samstämmig hjärtrytm är ett mätbart fysiskt tillstånd som vi alla kan träna upp och hitta tillbaka till. Synkonicitet eller flow är andra ord som förklarar detta. Det är vårt bästa tillstånd -som kroppen minns- men som vi själva ofta glömt bort. Vi lever i ett högt tempo idag och det är lätt att tappa balansen. När samstämmigheten är låg blir vi trötta och tömda, vi blir lättare sjuka och det kan vara svårt att hitta glädje och energi. Samstämmig hjärtrytm är ett tillstånd då din kropp återhämtar sig koncentrerat och det är starkt kopplat till våra behagliga känslor och det du vill -i hjärtat. Tacksamhet och omtanke påverkar kroppen mer än vad vi tror.

Under dagen får du ta del av den 20 åriga forskning som gjorts av Institute of HeartMath samt lära dig hur du drar i handbromsen och vad som händer när du skiftar känsloläge. Du får lära dig att dra i handbromsen med verktygen hjärtandning, hjärtfokus och hjärtkänsla, som direkt påverkar din samstämmighet, din återhämtning, ditt nervsystem och ditt hormonsystem.

Under denna workshop den 2:juni 2013 får du låna mätverktyget emWave. För bästa möjliga feedback får du se direkt på datorn eller på en emWave vad som händer i din hjärtrytm när du skiftar känslor.

Plats:Vasaplatsen 3 Göteborg, Tid: 2 juni kl 10-14, Kostnad: 495 kr + moms, Härlig Fruktbuffé ingår. Anmäl dig till Ann på 0708-399722

Frågor om hjärtkoherens: Marie Slotte www.merahjarta.se 0734-332517

 

 

Share This

Dela detta!

-dela detta inlägg med dina vänner.