Välkommen att delta i en stunds meditation…

Kom in från vardagen och hitta en plats i dig själv där du kan andas och få stillhet i ditt inre.

Meditation har i alla tider bevisats vara givande för att få sinnet i klarhet, vilket hjälper oss att fokusera. Genom en guidad meditation leder jag dig i vilket känns som ut i det stora, men i själva verket gör oss mer närvarande i nuet och i oss själva. Min erfarenhet av meditation började redan som 17-åring då jag kom i kontakt med fokuseringsmeditation eller awareness. Den meditationen får oss att närvara här och nu genom fokusering på något objekt t ex en blomma eller en apelsin. Vid ett tillfälle i livet ägnade jag tid med Thai-munkar och lärde mig deras sätt att meditera.

Sedan de tidiga tonåren har jag provat en mängd olika tekniker, både på kurser som deltagare samt utövare inför egna grupper samt även provat meditation via cd-skivor, och har allt eftersom format fram egna sätt att meditera… 

Välkommen att delta i Meditation Embrace.

Onsdagen den 19:e juni 18:00, Torsdagen den 27:e kl 09:00, Måndagen den 1:e kl 09:00, Tisdagen den 2:e juli 19:45, 9:e Juli 12:00, 15:e juli 18:30, 6:e aug 9:30 Välj vilken dag/dagar som du vill meditera på.

 Vasaplatsen 3 Göteborg

fler tider på kommande meditationer hittar du under… meditera mera

 150 kr/tillfälle, Ring eller sms:a mig för ditt deltagande på 0708-399722 

Varmt Välkomna!

Ann/Embrace

 

Share This

Dela detta!

-dela detta inlägg med dina vänner.