…Nu har du chansen att träffa Ann och se om just hennes sätt att vägleda kan vara något för dig!

Den 29:e januari 18:30 är du varmt välkommen, det är kostnadsfritt och det finns en god kopp te med något gott till.
Den här kvällen får du möjlighet att träffa Ann och bekanta dig med hennes sätt att vara terapeut/känsloguide samt få reda på vad Embrace är. Vi kommer att ha ett öppet samtal med frågor och svar. Under kvällen berättar även några av de många som varit på Embrace Therapy om sina upplevelser.

Du har kanske hört talas om henne av någon som varit på Embrace sessions? Då har du säkert hört att det är något visst med dessa sessioner, som om hon känner dig bättre än du själv gör, och att det är helande samtal.

Ann är en djup och medial person med ett seende och bemötande genom hjärtat. Hon ger dig nya synvinklar på ditt inre, du blir sedd och förstådd. Hennes andlighet gör att sessionen öppnar upp och tar form tillsammans med det som finns i ditt inre. Någon uttryckte: ”Ann ser saker om mig som jag trodde ingen skulle förstå, eller någonsin se.”

Att ta emot en Embrace session känns som att bli läst, hon sätter huvudet på spiken så att säga. Hon har även en varm förmåga att vägleda, det är befriande att genom hennes guidning komma till insikt och balans

Ann håller även föreläsningar bland annat om Sensitiv begåvning samt leder grupper i guidad meditation, gör chakrabalansering och använder healing i sina sessioner. Varje session är individuell och unik, de kan innehålla delar, eller en blandning av samtliga.

 Varmt Välkomna!

Du får gärna sms:a Ann på 0708-399722 om du vill komma denna kväll,  finns även på FaceBook

Embrace Therapy -Balance within-

Share This

Dela detta!

-dela detta inlägg med dina vänner.