Ann & Michael – I Änglars närvaro

 

Lördagen den 7:e mars 2020 har du möjligheten att ta del av:

Föreläsningen ”Möte med Änglar” guidad Ängla-meditation samt individuella sessioner då Ann och Michael finns en hel dag i Haga Göteborg.

 

Ann och Michael sammanfördes av Änglar. Kom och hör om deras längtan efter varandra genom tid och rum. Ta del av berättelsen hur de möttes och vad som förde dem till varandra. Hur sagan av ljuvlighet sedan plötsligt förändrades till en dramatik utan förvarning och att kärleken övervann dessa hinder.

 

Välkommen att delta i det som stämmer för dig.

Samtliga bokningar sker till Ann på 0708-39 97 22 senast 29 februari.

När betalningen är registrerad av ditt deltagarval så är din plats bokad. Kontakta mig för betalnings information.

 

Förboka Session med Ann – 60 minuter 800: –

10:00

11:30

13:00

 

Förboka Session med Michael -vägledning & healing 450: – hypnos 650: –

10:00

11:30

13:00

 

Guidad Ängla-Meditation med Ann. 20 platser. Förhandsbokning 150: –

15:30-16:30

 

Föreläsning om ”Möten med Änglar” med Michael. 20 platser. Förhandsbokning 150: –

17:00- ca 18:30

 

Vi avslutar kvällen med berättelsen om hur Änglar förde oss samman.

 

Ann är verksam som känsloterapeut på Embrace Therapy AB. Du kan boka sessioner för dig som individ och Er som är i relation, kommunikation, hög-känslighet. Ann guidar i meditation, håller kurser och grupper där vi möts från hjärta till hjärta. Hennes terapiform håller ditt känslosystem i centrum och dina emotioner möts med respekt ödmjukhet där vi tillsammans möter det som håller dig från att leva i din egen frihet och balans. Med balans och förståelse för ditt inre får du en starkare självkänsla och självkännedom.

 

På eftermiddagen kommer du att kunna delta i hennes guidade meditation. En stund av mycket ljus, värme och upplyftande energi.  www.embracetherapy.se

 

Michael är utbildad hypnos terapeut och änglamedium på Soulfree och ger medialrådgivning, rensar energier, ger healing, håller kurser och ger föreläsningar, samt hypnos terapi inom: fobier, viktminskning, rökavvänjning, stresshantering, ökad självkänsla, alkoholism, stamning, sömnlöshet, ticks, hår-ryckning, scenskräck, nagelbitning, högt blodtryck, astma, allergier, separationsångest, depression, humörsvängningar och skuldkänslor m.m.

Under kvällen kommer Michael hålla ett föredrag om änglarnas värld och hans möten med verkliga änglar.

 

PLATS: Holi, Göteborgs Holistiska Center Pilgatan 2a, 413 01 Göteborg

Share This

Dela detta!

-dela detta inlägg med dina vänner.