Föreläsning om Sensitive Begåvning

Varför är du så känslig? Eller, var inte så känslig!

Har du stött på dessa frågor och påståenden någon gång?

…eller vill du lära dig hur en sensitiv person fungerar?

Då är den här föreläsningen något för dig. Med inlevelse och erfarenhet ur mitt egna liv och i arbetet som terapeut, berättar jag hur det är att leva som sensitivt begåvad, och vad det innebär. Hur är det att vara en emotionell person i tiden vi lever, är det bättre att känna mindre, och stålsätta sig? Kan man det som känslig person? Hur gör jag för att få balans och känna mig trygg i mina känslor. När är det mina känslor som ger mig vägledning och när är det andras regler jag följer?

Detta är en del av det jag kommer ge kunskap om under kvällen i föreläsningen –

Att leva med känslor … många och mycket!

Tisdagen den 24:e september 18:30 till ca 20:30 och 350 kr/person, vi är på Vasaplatsen 3 Jag bjuder på fika.

Du är välkommen att boka på min mail eller på min mobil. Antalet platser är begränsat så boka gärna innan den 20 september

ann@embracetherapy.se eller 0708-399722

Varmt välkomna denna kväll där känslor står i centrum

Share This

Dela detta!

-dela detta inlägg med dina vänner.