Känslor och Akupressur

 

Ann från Embrace Therapy och Stina från Heladig håller en intressant och givande workshop för dig som vill få dina känslor i balans.

Genom en kombination i erfarenhet om sensitive begåvning från Ann och Stinas kunskap om akupressur, lär de båda terapeuterna ut hur du själv kan ta hand om dina affekter/känslor på ett konkret och praktiskt sätt.

Ann lär dig hur du sorterar och identifierar känslan. När vi är i affekt är det ofta reaktioner på tidigare händelser och erfarenheter av liknande situationer som du hamnar i igen. Med att sätta de känslorna i fokus, och ta reda på vad det är som gör att dem är där, får vi möjlighet att balansera dem.

Stina visar verktyg i hur du själv kan göra genom punkttryck på kroppen som hör ihop med en känsla av t ex stress. Då stimuleras blodcirkulationen i kroppen som var i obalans. Det betyder att energin får fritt flöde och balans blir möjligt.

Se detta som ett första steg, eller fortsättning på din personliga utveckling som Ann och Stina gärna hjälper dig med.

 

Vi kommer att beröra områdena:

  • 22/10 Immunförsvar och sjukdom
  • 5/11 Oro och ångest
  • 19/11 stress

Tiden för denna workshop är 18:30-ca20.00

Det kostar 350 kr per workshop, väljer du att gå alla tre betalar du 850 kr, betalning sker kontant vid entrén.

Ann och Stina bjuder på hälsosam fika med härlig rawfood. Vi är på Vasaplatsen 3. Antalet platser är begränsat så säkra din plats med att anmäla i god tid.

Ann Nilsson: ann@embracetherapy.se  0708-39 97 22 www.embracetherapy.se

Stina Cerén: stina@heladig.in  0733-89 39 71 www.heladig.in

 

Känn dig Välkommen!

 

Share This

Dela detta!

-dela detta inlägg med dina vänner.